vrijdag 18 februari 2022

Zorg voor een gegarandeerd positief effect met garanties

  

Zorg voor een gegarandeerd positief effect met garanties





  Garanties moeten de kans dat er bij een transactie iets helemaal mis gaat, flink verminderen ;

  Toch is ook de beste garantie niet dekkend, tenzij deze door een onafhankelijke partij wordt verstrekt;

  Geef een flinke garantieperiode. Sommigen geven zelfs levenslang. Mensen vergeten dat soort garanties meestal toch.



Garanties geven velen een vorm van zekerheid

Er bestaat terecht nogal wat wantrouwen bij mensen met betrekking tot kopen op internet. Het aantal oplichters is ook bijzonder groot, zeker op veilingsites en via allerlei technieken om mensen gegevens te ontfutselen. 

Veel mensen zoeken zekerheden en dus garanties

Veel mensen zijn dan ook op zoek naar een vorm van garantie. Vaak is dit lastig, omdat die garantie moet komen van de verkoper. Is die verkoper ter kwader trouw, dan moet je je van de garantie ook niet al te veel voorstellen. Maar het is beter dan niets. 

Het komt voor dat een tussenpersoon de garantie overneemt

Soms zijn er tussenpersonen die de garantie regelen, bijvoorbeeld Clickbank.com waar de tussenpersoon garant staat voor een correcte afhandeling. Dat is natuurlijk al weer een heel stuk beter.

Overweeg zelfs een levenslange garantie

Maar laat wel altijd merken in je verkoopteksten dat je de zorgen van de mensen op dit gebied serieus neemt. Neem daarom altijd teksten op als: "Dit kunstwerk komt met een 90-dagen niet-goed-geld-terug garantie." Of geef op sommige zaken zelfs een levenslange garantie. 
Mensen vergeten dat soort lang lopende garanties gegarandeerd en er zal in de praktijk zelden of nooit een beroep op worden gedaan. Maar als verkoopargument is het natuurlijk niet verkeerd.

Tot slot

Er zijn naast het geven van garanties vele manieren van promotie bij kunst. Op de website van Team Jetje zijn er vele terug te vinden en vaak tot in detail uitgewerkt. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com



 



 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten