dinsdag 22 februari 2022

Gebruik zoveel plaatjes als mogelijk is, om je teksten te ondersteunen

Gebruik zoveel plaatjes als mogelijk is, om je teksten te ondersteunen



    Plaatjes in een tekst kunnen die ondersteunen en zorgen ook dat deze positief opvalt;

    Er zijn verschillende mogelijkheden om afbeeldingen door freelancers te laten maken;

    Er zijn veel verschillende vormen van afbeeldingen. [Hier] staan veel voorbeelden.



Gebruik veel ondersteunende plaatjes

Plaatjes zeggen veel meer dan geschreven tekst. Dat is een bekend feit. De mens is van nature nu eenmaal sterk visueel ingesteld. Ook is bekend dat sterk beeldende teksten meer invloed hebben op de emoties van mensen. En zoals we inmiddels wel weten, is emotie opwekken bij klanten buitengewoon belangrijk om hen tot kopen of een andere actie aan te zetten.

Er zijn vele soorten afbeeldingen mogelijk

Speel daar bij het maken van verkoopteksten op in. Gebruik voor het beïnvloeden van de emotie van de klant ondersteunende foto’s, grafische afbeeldingen, infographics en dergelijke ter versterking van wat je geschreven hebt.

Besteed het maken van afbeeldingen uit

Een handige plaats om voor weinig geld goede afbeeldingen te laten maken is Fiverr (www.fiverr.com) waar vaak voor enkele euro’s al iets bruikbaars gemaakt wordt.

Hoe meer afbeeldingen hoe beter

Volgens de geleerden moet een tekst een flink aantal afbeeldingen hebben om op te vallen op Google. Sommigen gaan tot 10 afbeeldingen, maar daar moet dan ook een flinke lap tekst onder zitten, om geen rare wanverhouding voor de lezers te krijgen.

Tot slot

Er zijn naast het werken met afbeeldingen nog een groot aantal manieren om promotie voor je kunst te maken. Op de website van Team Jetje zijn er vele vormen van terug te vinden en vaak zij die ook nog tot in detail uitgewerkt. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten