dinsdag 22 februari 2022

Geef bezoekers van je blog of site een positief gevoel

Geef bezoekers van je blog of site een positief gevoel



    Laat niemand van je site met lege handen vertrekken;

    Een vertrekkende bezoeker moet altijd een goed gevoel overhouden;

    Een ongelukkige bezoeker is al weer snel vertrokken.



Bezoekers moeten een goed gevoel van je site overhouden

Zorg er voor dat bezoekers van je website daar altijd een positief gevoel aan over houden. Zorg voor goede content, waar men daadwerkelijk iets aan heeft, zorg voor een simpele en direct zichtbare navigatie en bij voorkeur ook voor verschillende vormen van navigatie. Een website die als een zoekplaatje of doolhof fungeert, wekt al bijzonder snel agressie op.

Geef bezoekers altijd iets mee

Geef mensen altijd de kans iets mee te nemen. Bijvoorbeeld een gratis e-boek, of een cursus die je met een autoresponder verstuurt. Omdat zowel e-boek en autorespondermeldingen voorzien worden van een webadres van je website, is de kans dat je eventuele bezoekers ooit nog eens terugkomen, direct een heel stuk groter.

Niemand mag eigenlijk met lege handen vertrekken

Kortom, elke bezoeker die je website weer verlaat, moet aan dat bezoek iets aan over gehouden kunnen hebben. Een cadeau krijgen, wat dan ook, geeft altijd een goed gevoel bij de bezoekers.

Ongelukkige bezoekers zijn al weer snel vertrokken

En uiteraard geldt altijd, dat wanneer bezoekers zich niet happy voelen op je website, dat ze direct geneigd zijn om naar een andere website te klikken die een beter gevoel geeft.

En dan tot slot

Er zijn vele manieren om je kunst te promoten en dat is zeker niet alleen via een website. Op de website van Team Jetje zijn veel tips op dit gebied terug te vinden. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten