zaterdag 26 februari 2022

Laat je website lekker snel laden

Laat je website snel laden



    Snelheid is alles op internet. Duurt het te lang, dan is de bezoeker al weer weg;

    Zelfs Google ziet de laadtijd van een webpagina als een kwaliteitskenmerk van een website die meetelt bij de plaats in de zoekresultaten;

    Kijk ook uit met grote foto's en video's. Gebruik bij voorkeur streaming voor het weergeven van video.



Snelheid is zeker bij mobiel gebruik van groot belang

Snelheid is voor je website van het grootste belang. Tegenwoordig is het één van de dingen waar Google naar kijkt, bij het beoordelen van je website en het bepalen waar deze website in de zoekresultaten terecht gaat komen.

Let op met grote foto’s en video’s

Er zijn een paar vuistregels: veel energie gaat zitten in het laden van grote foto’s en video’s. Een website die snel geladen moet kunnen worden, dient deze elementen, hoe mooi misschien ook, niet te bevatten. Denkbaar is bijvoorbeeld een video pas te laden, nadat de bezoeker een knop heeft aangeklikt.

zorgen voor snelheid is ook bij webontwerp van groot belang

Gewone tekstlinks kunnen heel effectief zijn

Omdat mensen tegenwoordig de neiging hebben om advertenties over het hoofd te zien, vooral in de vorm van banners. En omdat veel mensen door het gebruik van zogenaamde ad-blockers je advertentie niet eens meer te zien krijgen, is het niet onverstandig om gebruik te maken van gewone tekstlinks. Zorg er wel voor dat die tekstlinks als zodanig goed herkenbaar zijn, want je bezoekers zijn niet op je website gekomen om daar een zoekspelletje te spelen. Je bezoekers zijn al weer weg voor je het weet.

Tot slot

Er zijn een groot aantal manieren om je kunst te promoten. Op de website van Team Jetje zijn er al vele terug te vinden. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten