vrijdag 18 februari 2022

Gebruik "beperkt (leverbaar)"

  

Gebruik "beperkt (leverbaar)"



  Kunstwerken zijn meestal uniek en dus altijd maar beperkt leverbaar. Uitzondering zijn kunstwerken die via een druktechniek zijn gemaakt;

  Als een verkoop niet snel genoeg plaats vind dan loop je een groot risico dat de mogelijke koper het vergeet;

  Benadruk dus de nadruk van snel handelen op een creatieve manier. Bijvoorbeeld met een prijsverhoging na een bepaald periode.


Gebruik "beperkt (leverbaar)"

Als er sprake is van een vorm van beperking, bijvoorbeeld omdat de voorraad gelimiteerd is of omdat iets slechts tijdelijk verkrijgbaar is, dan is men eerder geneigd om snel tot aankoop over te gaan. Bij kunstwerken speelt dat op een andere manier, want die zijn in het algemeen uniek, tenzij het om een vorm van druktechniek gaat. In dat geval geldt dit artikel natuurlijk wel.

Een ander soort beperking bij kunstwerken

Bij een kunstwerk kun je natuurlijk een zin opnemen als "De prijs van dit werk stijgt per <datum> naar <nieuw bedrag> of met een andere formulering "Tot <datum> ontvangt u bij aankoop 15% korting".
Het is wel van belang om de prijzen inderdaad aan te passen anders komen dit soort regelingen wel ongeloofwaardig over. 

Snelle afhandeling wordt altijd gewaardeerd

Het verdient altijd aanbeveling om tot een snelle afhandeling te komen. Snelheid is van belang omdat mensen nog al eens geneigd zijn om te vergeten, dat ze nog ergens iets wilden kopen. En als we eenmaal in dat stadium zijn aangekomen, dan gebeurt het hoogstwaarschijnlijk helemaal niet meer. 

Laat zien dat het jou ook serieus is

Dus laat merken dat er snel gehandeld moet worden, door het gebruik van woorden en zinnen als

  • Slechts 5 exemplaren verkrijgbaar
  • Dit product is leverbaar tot uiterlijk <datum>
  • Slechts leverbaar tot <datum>
  • Beperkte voorraad aanwezig
  • Deze speciale prijs kan slechts 2 weken gegarandeerd worden.

Tot slot

Er zijn vele werkende trucs bij copywriting bij de promotie bij kunst. Het zorgen voor een gevoel van urgentie bij de klant wordt vaak toegepast.  Op de website van Team Jetje zijn er vele terug te vinden en vaak tot in detail uitgewerkt. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com





 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten