vrijdag 18 februari 2022

Stuur iets gratis en onverwachts mee

 

Stuur iets gratis en onverwachts mee



  Iedereen vindt een positieve verrassing bij het openen van een pakketje leuk;

  Ook reclamemateriaal als pennen en zo lenen zich prima voor het verrassen van de koper;

  Maar het hoeft niet altijd zakelijk. Een snoeperijtje of iets in die geest kan ook uitstekend werken als weggevertje.




Iedereen vindt een verrassing leuk

Zeker bij een webwinkel is het lastig om iemand te verrassen. Toch kreeg ik enige tijd geleden een pakketje binnen dat gezien de inhoud opmerkelijk zwaar aanvoelde. Toen ik het open maakte zat er een plak Milka chocolade in. Nou, dat kwam dan goed terecht. Ik vond het een leuke verrassing en nam mij spontaan voor nog eens iets bij dit bedrijf te bestellen. Puur vanwege dit aardigheidje.

En dat is natuurlijk een trucje dat heel gemakkelijk na te doen is. Een plak chocolade kost je een euro of zo en zeker bij lichte zaken kun je rustig voor hetzelfde geld nog wel iets meesturen. Het feit dat er aandacht aan je bestelling besteed is, komt beslist goed over. 

Wees altijd verrassend 

Kortom, wees verrassend. Dat is een belangrijk punt als je fysieke producten verstuurt, die al dan niet via internet besteld zijn. Niet alleen stuur je altijd wat reclamemateriaal van jezelf mee, zoals bijvoorbeeld een flyer, een brochure of wat dan ook. Maar je moet ook de beschikking hebben over het nodige gratis uitdeelmateriaal, dat je mee kunt sturen. Een bedrijf in kantoorbehoeften waar ik regelmatig wat bestel, stuurt altijd een paar pennen en notitieboekje mee. Handig, kun je op elk bureau gebruiken en iedere keer zie je ook nog eens hun naam. 

Raadpleeg eens een handel in reclameartikelen

Denk bij dit soort cadeaus dus inderdaad aan zaken als pennen en ander schrijfmateriaal. Een handel in reclameartikelen levert je duizenden ideeën, keurig bedrukt met opschriften voor je eigen bedrijf op. Raadpleeg eens een website op het gebied van dit soort reclamedragers en laat je lekker verrassen. 

Tot slot

Er zijn naast deze weggevers dus nog vele manieren van promotie bij kunst. Op de website van Team Jetje zijn vele manieren en technieken terug te vinden waarmee je je klanten positief kunt verrassen. Vaak zijn ze nog tot in detail uitgewerkt ook. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com


  

 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten