maandag 14 februari 2022

Gebruik snel het woordje "snel", waar het maar mogelijk is

 

Gebruik snel het woordje "snel", waar het maar mogelijk is





  Geld kun je op verschillende manieren krijgen, maar tijd niet;

  In de moderne wereld is alles tijd dat telt;

  Overdreven of niet, het is een stukje realiteit.

 

Gebruik snel het woordje "snel", waar het maar mogelijk is

 

We leven in een snelle wereld

Het woord "snel" van slechts vier letters is in de moderne tijd van het grootste belang geworden. Alles maar dan ook alles moet snel en zonder ook maar een seconde te verliezen. Daarmee is "snel" nergens meer weg te denken. Helaas dus ook niet in je verkoopteksten. En alles wat je produceert moet dus ook een snelle uitstraling gaan krijgen.

Ook kunst kopen moet snel kunnen

Als iemand een kunstwerk wil kopen moet dat gemakkelijk en supersnel te krijgen zijn. Het aankoopproces van het kunstwerk moet simpel en vooral snel zijn. Dat de levering per omgaande, dus heel snel, moet zijn is bijna een open deur. Het komt op heel veel mensen soms allemaal wat overdreven over, maar het is wel een stukje realiteit, waar we bij het schrijven van verkoopteksten terdege rekening mee moeten houden.

Tijd is kostbaarder dan geld

In de wereld van vandaag telt voor veel mensen die tijd nu eenmaal zwaarder dan geld. Geld heeft men vaak wel voldoende, maar tijd lang niet zoveel als men zou willen. Het leven is druk, druk en nog eens druk. Geld kun je bij een tekort nog bijverdienen of zelfs lenen. Ja, ook stelen van een ander behoort tot de mogelijkheden. Zie de overheid. Bij tijd gaat dat niet lukken. Extra tijd kun je niet kopen, niet bijverdienen, niet lenen en zelfs niet stelen van een ander.

Fixatie op tijd

Waarschijnlijk verklaart dat de moderne fixatie op de tijd. Trouwens, tijd kun je door te werken in geld omzetten. Het omgekeerde kan alleen door iemand voor geld in te huren, om een klus voor je te doen. Daar bespaar je tijd mee die je voor iets anders kunt gebruiken.

Dus gebruik in je teksten zinnen als bijvoorbeeld:

  • U heeft de werking van ons product in enkele minuten onder de knie;
  • Snelle levering binnen twee werkdagen;
  • U ziet snel resultaten bij gebruik van______;
  • Bestellen is een kwestie van een paar klikken. Secondewerk dus.

De klant en de lezer zien in elk geval dat je met hun kostbare tijd rekening hebt gehouden. Het komt bij hen in elk geval jouw imago ten goede.

Tot slot

Er zijn vele manieren van promotie bij kunst. Copywriting is belangrijk. Zelfs een simpel woordje als "snel" kan dan al een grote rol spelen. Op de website van Team Jetje zijn vele technieken, tips en handigheidjes op het gebied van copywriting  terug te vinden en vaak tot in detail uitgewerkt. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten