vrijdag 25 februari 2022

Vertel over je website, wanneer dat maar mogelijk is

Vertel over je website, wanneer maar mogelijk



    Pak elke gelegenheid aan, om je website te promoten;

    Let wel op, dat je het alleen doet waar het mag. Ga geen moderatoren of webbeheerders tegen de haren instrijken;

    Wees altijd behulpzaam en informatief, dan zal men gemakkelijker iets van je accepteren dat eigenlijk niet mag.



ook een website van team jetje
ook dit is een website van team jetje

Pak elke gelegenheid aan om ruchtbaarheid aan je website te geven

Pak elke gelegenheid aan die zich maar voordoet om mensen over je website te vertellen. Misschien vertelt men wel iets verder als men het voldoende interessant vindt. Je weet het nooit en de mensen die je direct aanspreekt weten er in elk geval van, nietwaar? Dat is alvast meegenomen. 

Kijk uit dat je niet als spammer wordt gezien

Hetzelfde verhaal geldt natuurlijk ook op internet. Benut ook daar elke gelegenheid om je website bij je lezers onder de aandacht te brengen. Bijvoorbeeld door een websiteadres achter te laten als je ergens een commentaar op geeft. Maar let wel op: Heel vaak zal men het als een vorm van ongewenste reclame zien. Deze zogenaamde spam wordt als zeer irritant beschouwd. En dan werkt dit juist tegen je en voor je het weet sta je bekend als "spammer".

Geef de lezers gerichte informatie in plaats van reclameteksten

Neem alleen links op naar informatieve pagina’s van je website, zonder dat daarbij de reclame het eerste is wat in het oog loopt. Dat irriteert. Je maakt er zeker geen vrienden mee. Maar als men gewend is dat je veel informatieve zaken vertelt, dan is het natuurlijk wel mogelijk om af en toe eens wat meer reclame toe te voegen. Dat zal men je dan wel vergeven.

Tot slot

Er zijn vele manieren waarop je promotie voor je kunst kunt doen. Op de website van Team Jetje zijn vele voorbeelden terug te vinden. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten