vrijdag 25 februari 2022

Verstuur regelmatig persberichten

Verstuur regelmatig persberichten



    Persberichten kunnen goed werken, maar het is een lastige materie;

    Het succes is voor een groot deel afhankelijk van de relatie die je al met de betreffende media hebt;

    Wees ook nooit bang om iets leuks voor kranten, journalisten en reporters te doen. Dat maakt de weg er naar toe in de toekomst altijd gemakkelijker.



persberichten kunnen heel effectief zijn
Verstuur regelmatig persberichten

Gebruik alle nieuws dat je hebt voor een persbericht

Gebruik elke gelegenheid die er geschikt voor is om een persberichtje te versturen. Er gaat niets boven regelmatig nieuws in de krant. Het is één van de beste manieren van gratis reclame maken die er is.

Zorg voor de juiste vorm van je persbericht

Splits het persbericht altijd in twee delen: Je begeleidende brief en het eigenlijke persbericht. En stuur  bij voorkeur een vrij te gebruiken foto mee. Het persbericht dient volgens sommigen zo geschreven te zijn, dat het direct in zijn geheel over te nemen valt. Anderen bestrijden dit juist. Zij vinden dat een journalist zijn werk moet kunnen doen. Voor beide opvattingen is iets te zeggen en overleg desnoods even van te voren.

Zorg voor een prima band met de media

Het is natuurlijk een groot voordeel als de journalist die je persbericht onder ogen gaat krijgen, jou al kent. Probeer daarom een band op te bouwen door regelmatig mensen van de kranten en andere media uit te nodigen. Laat hen ook eens aan een festiviteit binnen je bedrijf deelnemen. Kwaad kan het nooit.

Tot slot

Er zijn veel voorbeelden van manieren om kunt te promoten. Op de website van Team Jetje zijn veel van die voorbeelden terug te vinden en vaak tot in detail uitgewerkt. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten