donderdag 24 februari 2022

Vermeld de prijs van je weggevertjes

Vermeld de prijs van je weggevertjes



    Iets weggeven op je website is altijd aan te raden. Mensen nemen nu eenmaal graag iets mee;

    De waarde van een weggever is vaak moeilijk te bepalen,dus voorzie die altijd van een verkoopprijs;

    Een eenvoudige webpagina met een beschrijving van je weggever is altijd aan te raden. Met een simpel weblog is deze webpagina vrijwel gratis aan te maken.



Weggevertjes hebben veel mogelijkheden

We hebben het in dit boek al gehad over de vele mogelijkheden van weggevertjes. Veel mensen waarderen het nu eenmaal om een cadeautje te ontvangen. En dat kunnen we regelen. Vrij gemakkelijk zelfs in de digitale wereld.

Zorg voor een prijskaartje aan je weggever

Wat vaak nog beter werkt is om een prijs aan die weggevertjes te hangen. Geeft je een gratis boek weg? Vermeld er dan de prijs bij! Of nog mooier, maak ergens een webpagina (bijvoorbeeld op een gratis weblog) met een uitgebreide beschrijving van dit boek met natuurlijk de normale verkoopprijs er bij. Je kunt dan naar die verkoopprijs verwijzen. Je cadeau krijgt er in de perceptie van de ontvanger direct een grotere waarde van.

Een voorbeeld van een tekst

Je krijgt dan teksten als “U krijgt een waardevol boek ter waarde van €21,50 cadeau, zoals op www.uwboekbeschrijving.nl staat beschreven.” Kijk op die website voor alle verder inlichtingen over je cadeau.

Tot slot

Er zijn vele technieken voor promotie. En dat is ook bij kunst. Op de website van Team Jetje zijn vele technieken te vinden.  Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten