donderdag 24 februari 2022

Publiceer een interview dat van jou afgenomen is

Publiceer een interview dat van jou afgenomen is



    Een interview zorgt voor een prima indruk bij je bezoekers;

    Het feit dat iemand de moeite van een interview met jou heeft genomen, zegt al heel veel;

    Let wel op dat het interview, ook al gaat het over jou, meestal auteursrechtelijk beschermd zal zijn en je het dus niet zomaar mag plaatsen.


Een interview doet het in meerdere opzichten goed

Heb je wel eens een interview gegeven? Aan een krant of een (lokale) tv-zender? Dat is natuurlijk ideaal om te laten zien op je website. Zeker een stukje televisie doet het natuurlijk altijd goed.

Met een interview krijgen bezoekers een goede indruk van je

Het grote voordeel van een interview op video is, dat je bezoekers niet alleen zien dat je een mens van vlees en bloed bent. Maar ze krijgen ook een prima indruk van jou als persoon. En dat zal sterk drempelverlagend werken om van je te kopen.

Alleen al het feit dat het interview afgenomen is, is belangrijk

Alleen al het feit dat iemand de moeite heeft genomen om je een interview af te nemen, komt op zich natuurlijk al heel positief over. Kennelijk ben jij of is je mening voldoende belangrijk en interessant genoeg om er een tv-opname van te maken. Of om er een reporter van een krant op af te sturen.

Kijk uit met auteursrechtelijk beschermd werk

Vraag wel altijd nadrukkelijk toestemming om iets op je website over te nemen. Heel vaak betreft het namelijk auteursrechtelijk beschermd werk en daar moet je wel voorzichtig mee omgaan. Zelfs als het over jouzelf gaat, mag je het niet zondermeer gebruiken.

Tot slot

Er zijn vele manieren waarop je promotie van je kunst vorm kunt geven. Op de website van Team Jetje zijn vele manieren terug te vinden en  uitgewerkt. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten