zondag 20 februari 2022

Übersetzen Sie Ihre Website into different languages

 

Übersetzen Sie Ihre Website into different languages




    Het aantal mensen op de wereld dat Nederlands spreekt is relatief beperkt;

    Een vertaling van de website is echt nodig, als we in het buitenland zaken willen gaan doen;

    De kwaliteit van automatische vertalingen is nog geen 100%, maar verbetert wel in een hoog tempo.


In hoeveel talen is je website beschikbaar?

Het is triest maar waar,  de mooie Nederlandse taal wordt in de wereld nu eenmaal niet erg veel gesproken. Een website die uitsluitend in het Nederlands is opgezet, zal dan ook niet veel klanten kunnen trekken. Willen we verder in de wereld gaan opereren, dan is een vertaling van onze website onontbeerlijk.


Vertaal je website of laat die vertalen

Daar zijn verschillende manieren voor. De eerste manier is om gewoon de gehele website te nemen en die te vertalen of dat te laten doen. Een freelancer om het vertalen aan uit te besteden vinden we wel op een website als Fiverr.com. Het vertalen kost een paar centen, maar het is vaak wel de mooiste oplossing.


Laat de software van je internetbrowser de vertaling regelen

Ook zijn er bijvoorbeeld via Google of Wordpress zogenaamde plug-ins te leveren die voor een vertaling van de website zorgen. Het effect is nog niet 100%. De vertaling kan zelfs heel komisch zijn. Maar de grote lijn van het betoog op de website is in het algemeen toch wel voldoende duidelijk. Overigens verbetert de kwaliteit van de vertalingen snel. Moderne technieken als kunstmatige intelligentie worden hier duidelijk met succes ingezet.  

Je aantal klanten zal drastisch groter worden

In elk geval vergroot je je aantal klanten door het inzetten van deze vertaalmogelijkheden duidelijk. Daarnaast komt een meertalige website natuurlijk wel zeer professioneel over. En zeker als je dicht aan de grens woont, kan een meertalige site bijna een noodzaak zijn.


Tot slot

Vertalen zal uw bereik zeker vergroten, maar er zijn vele verschillende manieren van promotie bij kunst mogelijk. En de ene aanpak zal voor jou misschien beter werken dan de andere,  Op de website van Team Jetje zijn vele technieken en tips terug te vinden en vaak tot in detail uitgewerkt. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com


 



 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten