donderdag 24 februari 2022

Maak een lijst van je bekende klanten en plaats die op je blog

Maak een lijst van je bekende klanten en plaats die op je blog



    Bekende namen op je klantenlijst werken natuurlijk geweldig, maar het aanleggen van een dergelijke lijst is nog niet zo heel eenvoudig;

    Vraag altijd toestemming en plaats nooit iets persoonlijks;

    Plaats een (rechtenvrije!) foto in plaats van de naam van een persoon op de lijst. Dat suggereert veel, maar zegt helemaal niets.


Een lijst bekende klanten zal heel goed werken

Een lijst bekende klanten zal heel goed werken Het zal niet altijd op gaan en niet iedereen zal er aan mee willen doen maar een lijst met bekende namen die klant bij je is, kan als je het wel voor elkaar weet te krijgen natuurlijk geweldig werken voor het opbouwen van vertrouwen. Want als deze klanten je jou vertrouwen, waarom zou een nieuwe klant dat dan ook niet doen?

Vraag altijd toestemming voor je iemand op je lijst zet

Zet nooit, maar dan ook nooit, iemand zonder toestemming op je lijst. Werk bij voorkeur met een schriftelijke verklaring, dat de betreffende bekende persoon geen bezwaren heeft tegen het feit dat hij of zij op jouw lijst komt te staan.

Persoonlijke gegevens plaats je natuurlijk al helemaal niet

Persoonlijke gegevens plaats je natuurlijk al helemaal niet Zet natuurlijk ook geen persoonlijke gegevens op een dergelijke lijst. Want dan krijg je zeker problemen. Kortom, het is een effectieve aanpak, maar wel eentje met heel veel valkuilen. Dus kijk uit waar je aan begint.

Maak gebruik van een foto

Een minder gevaarlijke aanpak is een foto van jezelf met een bekende persoon op je website of blog te zetten. Een dergelijke foto suggereert heel veel, maar het zegt eigenlijk niets concreets. Zo'n foto kan immers onder heel veel omstandigheden zijn gemaakt.

Tot slot

Er zijn vele manieren denkbaar om je kunst te promoten. Op de website van Team Jetje zijn er een groot aantal terug te vinden. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten