donderdag 24 februari 2022

Gebruik ook eens een keertje handgeschreven tekst

Gebruik ook eens een keertje handgeschreven tekst



    Handgeschreven tekst valt lekker op tussen alle strakke lettertypes die we op het internet vinden;

    Het maken van een persoonlijke, handgeschreven tekst is tegenwoordig niet echt lastig meer;

    Gebruik je een handtekening? Neem dan nooit een echte, vanwege de kans op identiteitsfraude.



Het maken van een handgeschreven tekst is tegenwoordig niet moeilijk meer

Een grappig effect dat best aandacht trekt, is het gebruik van een handgeschreven tekst. Schrijf duidelijk met zwarte pen op een vel wit papier en scan dit in. Zelfs een digitale camera, al dan niet van een mobiele telefoon, doet het kunstje waarschijnlijk al vrij redelijk. 

Een handgeschreven tekst komt duidelijk persoonlijker over

Het voordeel van deze handgeschreven teksten is dat het persoonlijker overkomt en het minimaal suggereert, dat er een aanspreekbaar persoon van vlees en bloed achter de website zit. En dat is belangrijk, zeker bij een verkoopsite, waar mensen graag weten wie er achter een website zitten, voordat ze er hun met hard werken verkregen geld aan toevertrouwen.

Kijk goed uit voor identiteitsfraude bij handtekeningen

Een afgeleide hiervan, hoewel het aanzienlijk minder effectief zal zijn, is om een afbeelding van een handtekening te plaatsen. Neem hiervoor nooit je echte handtekening, want de kans dat er iemand mee vandoor gaat is wel heel erg groot. Er is minder voor nodig om tegenwoordig identiteitsfraude te plegen.

Tot slot

Er zijn vele manieren om promotie van kunst vorm te geven. Op de website van Team Jetje zijn er vele van  terug te vinden en vaak tot in detail uitgewerkt. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten