dinsdag 22 februari 2022

Laat je advertentie opvallen

Laat je advertentie opvallen



    Kleine advertenties kunnen een prima verhouding tussen kosten en rendement hebben;

    Het is de kunst om je kleine advertentie echt op te laten vallen, tussen de rest;

    Gebruik de mogelijkheden die de uitgever je biedt om de advertentie opvallender te maken, zoals dikkere koppen.



Eventjes een kleine, maar belangrijke advertentie van een merkje voorzien


Gebruik ook kleine advertenties

Maak je ook al gebruik van de bekende kleine advertenties die we in veel lokale kranten en huis-aan-huis bladen tegenkomen? Dat soort advertenties zijn niet duur en staan bekend als behoorlijk effectief.

Kleine advertenties kunnen flink effectief zijn

Kleine advertenties kunnen soms zeer effectief zijn en hebben in relatie tot hun kosten een behoorlijk groot bereik. Maar ze hebben als nadeel dat dit soort advertenties vaak slecht opvallen. Een kleine advertentie schrijven die opvalt,  is daardoor is lastiger dan je denkt. Je hebt maar een paar woorden tot je beschikking om een opvallende tekst mee te produceren. Maak dus goed gebruik van de mogelijkheden die er zijn. Je hebt ze nodig. 

Soms zijn er mogelijkheden om een zin of een paar woorden te benadrukken en het is heel verstandig om daar optimaal gebruik van te maken. Zorg dat die zin  lekker opvalt door een pakkende tekst en bijvoorbeeld een dikker of groter lettertype voor de kopregel.

Ook de witruimte is belangrijk

Gebruik daarnaast de witruimte, de ruimte tussen de tekst, goed. Prop de advertentie niet bomvol met allerlei teksten, maar vermeld alleen het echt noodzakelijke. Dat zorgt ervoor dat juist dat noodzakelijke extra goed opvalt.

Tot slot

Er zijn vele manieren van promotie bij kunst. Op de website van Team Jetje zijn vele manieren terug te vinden. Adverteren in allerlei vormen maakt daar natuurlijk deel van uit en er zijn vele voorbeelden en suggesties te vinden. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten