dinsdag 22 februari 2022

Gebruik beeldende bijvoeglijke naamwoorden in je tekst

Gebruik beeldende bijvoeglijke naamwoorden in je tekst



    Bijvoeglijke naamwoorden zijn vaak handig om beeldend te schrijven;

    Wees wel creatief bij het gebruik om verveling van de lezer te voorkomen;

    Kijk uit dat je niet doorschiet want dat is ook niet de bedoeling



Wees niet bang voor bijvoeglijke naamwoorden in je tekst

Wees bij het schrijven van teksten niet bang voor het gebruik van bijvoeglijke naamwoorden. Mits goed gebruikt kunnen ze je klanten helpen een goed beeld van je product te vormen. Elk bijvoeglijk naamwoord moet daarbij wel een plek hebben. Het moet meehelpen om de klant te beïnvloeden anders heeft het woord geen doel.

Benadruk alles wat maar positief is

Leg met het gebruik van deze aanvullende woorden de nadruk op de positieve zaken van dat wat je in de aanbiedig hebt. Doe dit door veel positief getinte bijvoeglijke naamwoorden aan je teksten toe te voegen. Kijk wel uit dat je niet doorschiet en er een soort karikatuur van maakt.

Durf verschillende termen te gebruiken

Leg bij het gebruik van deze bijvoeglijke naamwoorden bijvoorbeeld de nadruk op de lage prijs. Noem zeker het gebruiksgemak en dergelijke eigenschappen die elke klant aanspreken een paar keer met verschillende termen.

Wees zo creatief mogelijke en vermijd standaardtermen

Durf er creatief in het gebruik van aanbevelende bijvoeglijke naamwoorden te zijn. Vermijd de standaard woorden die iedereen gebruikt als “leuke”, “mooie”, “goede” etc. Dat soort algemene termen hebben gewoon te weinig inhoud om echt een goed beeld van je product te geven. En ze werken onvoldoende om de noodzakelijke emotie bij je klanten op te wekken. Die klant valt er eerder van in slaap en dat kan ook niet de bedoeling zijn. Bedenk dat je teksten altijd beelden bij de lezer moeten geven. Deze eenvoudige termen doen dat onvoldoende

Samenvattend

Er zijn vele manieren om kunst te promoten en op de website van Team Jetje worden er veel behandeld. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com om suggesties en ideeën te vinden. Ook zijn er een groot aantal voorbeelden die inspiratie kunnen geven.




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten