zondag 13 februari 2022

Je biedt je klanten toch zeker wel een commissieregeling aan?

 

Je biedt je klanten toch zeker wel een commissieregeling aan?





  Een zogenaamde affliateregeling (ontvangen van commissie bij een succesvol aanbrengen van klanten,) komen we buiten het internet niet zoveel tegen, maar het werkt prima;

  Waarom geven we klanten die hun best voor je doen niet automatisch een percentage als ze voor een verkoop zorgen? 

  Met een goede affliateregeling kunnen veel promotiemiddelen zelfs naar de achtergrond.


commissieregeling

Een affliateregeling is gewoon een vorm van commissie

We hebben het elders al gehad over het geven van een cadeau of een  aanbrengpremie aan klanten. Maar als je dat wilt, kun je ook best nog wat verder gaan. Zo kun je bijvoorbeeld een percentage afstaan van de winst die je gemaakt hebt.

Een affliateregeling is schaars buiten het internet

We spreken bij een dergelijke constructie van een commissieverkoop of in het Engels over een affliateregeling. Op internet is een affliateregeling iets dat we regelmatig tegenkomen. Maar buiten het internet is de affliateregeling nog vrij zeldzaam. 

Een netwerk van affiliates is geweldig voor je omzet

Indien je een flink netwerk van affiliates (we spreken in het Nederlands ook wel over verkooppartners) om je heen hebt weten te verzamelen, dan zal dat je omzet aardig op kunnen voeren. 

Veel dure promoties kunnen de ijskast in

Sterker nog, het kan er voor zorgen dat de dure en weinig effectieve middelen om klanten te bereiken, die de meeste bedrijven nu gebruiken, volledig kunnen verdwijnen. 

Win-win situatie voor iedereen

En dan ontstaat er helemaal een win-win situatie voor alle betrokkenen.

Tot slot

Er zijn vele manieren om je kunst en vooral je omzet te promoten en het werken met commissieregelingen is er daar eentje van . Op de website van Team Jetje zijn nog vele andere manieren en technieken terug te vinden en vaak tot in detail uitgewerkt. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com





 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje



Geen opmerkingen:

Een reactie posten