dinsdag 22 februari 2022

Geef een gratis lidmaatschap op een besloten club of community

Geef een gratis lidmaatschap op een besloten club of community



    Lidmaatschappen van besloten clubs en dergelijke hebben iets exclusiefs, waar veel mensen gevoelig voor zijn;

    Door met bijvoorbeeld de lengte van een lidmaatschap te spelen, kun je de waarde van een lidmaatschap dat je cadeau doet variëren;

    Het is wel van belang, dat er binnen de besloten club mogelijkheden zijn die daarbuiten niet zijn.



Een besloten club of community geeft mogelijkheden

Elders op dit blog hebben we al gezien dat een besloten club of community extra mogelijkheden biedt ten opzichte van een website.

Exclusiviteit is voor veel mensen aantrekkelijk

Nu is het natuurlijk mogelijk om geld te vragen voor een lidmaatschap. Zeker als jouw afgeschermde website, besloten club of community veel te bieden heeft voor de leden, is dat heel acceptabel. Het kan ook een gevoel van exclusiviteit geven en veel mensen zijn daar gevoelig voor. Ze kunnen bijvoorbeeld de eerste keus uit nieuwe werken krijgen of regelmatig een stuk grafiek tegen een zeer zacht prijsje.

Het lidmaatschap is een ideaal cadeau

Wat je dan ook kunt doen is het lidmaatschap van die besloten club als cadeau gebruiken. Het kan vrij flexibel zijn, omdat je door de duur van je cadeau (gratis 3 maanden, 1 jaar, 5 jaar etc.) met de waarde kunt spelen. Het is zelfs mogelijk om een speciale categorie aan te maken en een soort VIP lidmaatschap of een "DeLuxe" lidmaatschap in het leven te roepen. De keuze is aan jezelf. Je kunt het zo gek maken als je maar wilt.

Tot slot

Er zijn vele manieren van promotie bij kunst. Kunst heeft vaak een exclusief imago. Dat is niet altijd leuk, maar je kunt er ook goed gebruik van maken. Op de website van Team Jetje zijn er vele terug te vinden en vaak tot in detail uitgewerkt. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten