dinsdag 22 februari 2022

Koester de bezoekers van je website

Koester de bezoekers van je website



    Het zorgen van vertrouwen en een gevoel van veiligheid is belangrijk voor de bezoekers van je website;

    Laat altijd duidelijk zien, met wie men te maken heeft;

    Laat ook je bezoekers en lezers zien dat je hen vertrouwt. Ook dat is belangrijk.



Hulp bieden is nooit verkeerd

Wees niet bang om je bezoekers hulp te bieden als ze ergens op je website vastlopen. Dat gebeurt in de praktijk vaak sneller dan je denkt. En een vastgelopen bezoeker is altijd maar één klik van de uitgang verwijderd. En die zal hij gebruiken als hij vast zit. En dat wegklikken is natuurlijk wel het laatste dat je wilt.

Bied technische ondersteuning

Zorg daarom altijd dat je bezoeker op elk gewenst moment volop hulp en ondersteuning kan krijgen. Koester je bezoekers op dat gebied!  Zorg voor een "hulp" knop op elke pagina. Vaak zullen ze helemaal geen gebruik van een dergelijke hulpknop maken, maar het is goed dat hij er is.

Laat ook zien wie jij bent

En zorg er altijd voor dat je bereikbaar bent. Ook dat zal nooit gebruikt worden, maar als men precies weet wie je bent, waar je woont en hoe men je kan bereiken, dan zorgt dat vanzelf voor een stukje extra vertrouwen. Verstoppertje spelen werkt niet. Dat geeft wantrouwen, want wat zou je te verbergen hebben? En die vraag moet je bezoeker niet gaan stellen. 

Je laat zien dat je je bezoekers vertrouwt

Ook straal je met deze aanpak zelf uit dat je een stukje vertrouwen in je klanten hebt. Je gaat er immers van uit, dat ze je gegevens niet zullen misbruiken.

Tot slot

Er zijn vele manieren van promotie bij kunst. Het zorgen van vertrouwen en een gevoel van veiligheid is belangrijk. Op de website van Team Jetje zijn er vele terug te vinden en vaak tot in detail uitgewerkt. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten