dinsdag 22 februari 2022

Beloon het plaatsen van aanklikbare links naar je website

Beloon het plaatsen van aanklikbare links naar je website



    Aanklikbare links zorgen er voor dat zowel klanten als zoekmachines jouw website kunnen vinden;

    Heel globaal kun je stellen dat hoe meer links er naar je website wijzen, hoe beter die in de zoekresultaten van Google te vinden zal zijn;

    De meeste mensen plaatsen pas een dergelijke link, als er een vorm van een beloning tegenover staat.



Een verwijzing zorgt voor meer bezoekers

Links die de bezoeker van de website aan kunnen klikken spelen een belangrijke rol voor de vindbaarheid van de site waar de links naar toe wijzen. Hoe meer links, hoe meer mensen je site kunnen waarderen. Althans, daar gaat de zoekmachine zoals Google van uit. Want naar een site die niemand interessant vindt, wil ook niemand een link plaatsen, nietwaar?

Zie links naar je site als een kleine investering

Links zijn dus waardevol. Beloon daarom altijd het zetten van links richting je website, want die zijn wel een kleine investering waard. Je kunt bijvoorbeeld een korting aanbieden voor website eigenaren die een aanklikbare link plaatsen. Of je kunt die website eigenaren een vaste beloning geven. Maar zet er altijd iets tegenover.

Ruilen van links is ook altijd mogelijk

Een andere manier om aan dit soort links naar je website te komen is door een link te ruilen. Jij neemt een link op naar de ander en die doet dat weer naar jou toe. Deze zogenaamde reciproke links zijn duidelijk minder effectief, dan wanneer de link eenzijdig vanaf de andere partij alleen naar jouw webpagina toe zou komen, maar in elk geval is het altijd nog beter dan helemaal geen link, nietwaar?

Maak goed gebruik van interne links

Ook interne links zijn van belang. Probeer tussen je eigen webpagina's altijd links te plaatsen. Ook dit werkt geen 100%, maar het resultaat is ook niet nul.

Tot slot

Er zijn vele manieren van promotie bij kunst als we het over online verkopen hebben. Op de website van Team Jetje zijn er vele tips over te vinden. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten