zaterdag 19 februari 2022

Belangrijk is het regelmatig gebruiken van "belangrijk"

 

Belangrijk is het regelmatig gebruiken van "belangrijk"





    Veel mensen lezen uitsluitend "belangrijke tekst", dus overtuig ze dat jouw tekst inderdaad heel belangrijk voor hen is ;

    Het wordt als nog belangrijker ervaren als er een link met een stukje eigenbelang ligt;

    Het is aan te raden om de belangrijkheid voor het eigenbelang heel duidelijk uit te leggen en te benadrukken.





Het kan allemaal niet belangrijk genoeg zijn

Benadruk het feit dat je verkoopteksten en advertenties belangrijke informatie bevatten voor de lezer en zeker voor een mogelijke koper. Wijs de lezer er rustig op, door het woord “belangrijk” regelmatig te gebruiken.

Krijg je last van vervelend lezende tekst?

Word je tekst er stomvervelend van? Of ben je bang voor problemen met keyword spamming? Dit is het het volstoppen van teksten met een bepaald zoekwoord om die tekst beter te laten scoren in een zoekmachine. Verander dan regelmatig het woord "belangrijk" door er een synoniem van te gebruiken. Wil je er een paar hebben? Deze zijn afkomstig van de site synoniemen.net :

Synoniemen van belangrijk:

Bijzonder, buitengewoon, curieus, eigenaardig, fenomenaal, gedenkwaardig, gek, interessant, notabel, ongewoon, onverklaarbaar, opmerkelijk, opmerkenswaardig, opvallend, raar, typisch, verbazingwekkend, vreemd, vreemdsoortig, wonderlijk, zeldzaam en zonderling.

Mensen maken tijd vrij voor wat belangrijk is

Mensen nemen namelijk wél de tijd voor het lezen van belangrijke zaken. In ieder geval nemen ze die tijd voor iets dat voor henzelf belangrijk lijkt te zijn. 

Dus dat verband tussen jouw tekst en hun eigenbelang moet wel goed duidelijk gelegd worden. En dan krijg je zinnen als:

  • Belangrijke informatie voor uw pensioen;
  • Het is van groot belang voor uw huisdieren om…;
  • Een belangrijke waarschuwing voor iedereen die…


Tot slot

Er zijn dus nogal wat alternatieven voor het woord belangrijk. Copywriting kent vaak veel alternatieven en het is de kunst om die optimaal te leren gebruiken. Maar zeker bij copywriting speelt ervaring er mee een grote rol. Op de website van Team Jetje zijn er vele terug te vinden en vaak tot in detail uitgewerkt. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten