dinsdag 22 februari 2022

Zorg voor een professionele website

Zorg voor een professionele website



    De layout moet ergens op lijken en de eerste indruk van een website kan ook belangrijk zijn;

    Uiteindelijk komen mensen wel naar een website voor de inhoud en niet om het grafisch ontwerp te bewonderen, hoe mooi het ook is;

    Je content komt nog beter over als deze op allerlei manieren ondersteund wordt met foto's, grafieken, grafische afbeeldingen en dergelijke.



Foto's en andere afbeeldingen zijn van het grootste belang

De content van je website is natuurlijk het belangrijkste voor je bezoekers, maar het oog wil ook wat. Probeer een website er altijd zo professioneel mogelijk uit te laten zien. Met gratis tools als de weblogs van Wordpress en Blogger kun je al zeer acceptabele resultaten bereiken én ze zijn nog gratis ook. Nou, wat wil een echte Hollander nu nog meer?

Op een website en een weblog horen foto’s

Hoe meer hoe beter. Ook grafische afbeeldingen en dergelijke mogen er niet gemist worden. Maar hoe komen we aan bruikbaar materiaal? Want niet iedereen is er even handig in en het laten maken van geschikte afbeeldingen en foto's is duur. Even zoeken op Google en je zult ervan staan te kijken hoeveel gratis rechtenvrij materiaal er gewoon te krijgen is. Goed, het is natuurlijk niet uniek. Er zullen meerdere gebruikers van zijn, maar het is altijd een stuk beter dan niets.

Valt er iets te berekenen?

Denk eens na of een bezoeker van je website er iets zou moeten kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan berekeningen uitvoeren op een beleggerswebsite. Of een BMI berekenen op een site over gewichtsverlies. Ook voor dit soort zaken zijn volop mogelijkheden te vinden, die meestal van de beheerder niet al te veel technische kennis vereisen om ze in een website op te nemen.

Tot slot

Er zijn vele manieren van promotie bij kunst en goed weblog en een professionele website kunnen daar prima deel van uitmaken. Op de website van Team Jetje zijn vele voorbeelden van promotiehulpmiddelen terug te vinden en vaak zijn ook nog eens tot in detail uitgewerkt. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com voor tips, suggesties en ideeën.




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten