maandag 21 februari 2022

Stel eens een hele domme vraag

  

Stel eens een hele domme vraag





  Belangrijk is dat mensen bij je documenten of website er altijd snel een goed gevoel bij krijgen ;

  En een goed gevoel zorgt voor positieve emotie, die meestal nodig is om mensen aan het kopen te krijgen;

  Het stellen van domme vragen kan uitstekend werken om de klant een goed gevoel te bezorgen.



Sommige vragen kunnen niet dom genoeg zijn

Een vaak gebruikte tactiek om mensen bij een website of een document te betrekken is het stellen van een vraag, waarbij het antwoord voor de hand ligt. Dit geeft mensen een goed gevoel. Ze vinden het namelijk leuk dat ze het antwoord op de vraag weten. En een positieve emotie is heel belangrijk in de wereld van de commercie, zoals we al bij veel artikelen hebben gezien. Het worden dan vragen als:

  • Bent u ook altijd op zoek naar meer klanten?
  • Vind u het ook zo lastig om van bezoekers klanten te maken?

U hebt de prijs gewonnen!!

Je kunt er zelfs een “prijs” aan verbinden. Je geeft dan iets niet gratis weg, maar geeft de ontvanger het gevoel, het cadeau door het juiste antwoord te geven, eerlijk verdiend te hebben. En ook het feit dat men het eerlijk heeft verdiend en niet zomaar cadeau gekregen, draagt bij aan een positief gevoel over je product en website. 

En een troostprijs is er ook

En uiteraard krijgt degene die het “fout” heeft een troostprijs. Natuurlijk zijn alle prijzen voorzien van verdere informatie over jezelf, je kunstwerken en je bedrijf. Dat spreekt voor zich. 

Iedereen zit goed en wat wil je dan nog meer

Zo zit je in alle gevallen goed en krijgt de ontvanger van het cadeau meer informatie over je bedrijf en je producten of de kunstwerken die je maakt.

Tot slot

Er zijn vele manieren van promotie bij kunst en de juiste manier van formuleren en vragen stellen kan daar een belangrijke rol bij spelen. Op de website van Team Jetje zijn er vele terug te vinden en vaak tot in detail uitgewerkt. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com


 







 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten