donderdag 24 februari 2022

Neem je portret op in je verkoopbrief

Neem je portret op in je verkoopbrief



    Mensen zien graag een gezicht, zeker op het onpersoonlijke en kille internet;

    Een simpele portretfoto kan al voldoen, maar zorg wel voor een foto met een vrolijke uitstraling;

    Op je webpagina moet alles je lezer gunstig stemmen, ook je portretfoto.



Een foto laat zien dat je echt een persoon van vlees en bloed bent

Ben je een beetje fotogeniek? Dat is mooi. Maar ben je het niet, dan is er nog geen man overboord. Want het kan nooit kwaad om op je website en in je verkoopbrieven je portret op te laten nemen. Dat toont aan dat men de tekst leest van een bestaand persoon van vlees en bloed. En alleen dat helpt al weer met een extra stukje vertrouwen.

Pas de foto en het product op elkaar aan

Pas de foto qua formele of informele opzet aan, aan het soort product dat je aan de man aan het brengen bent. Passen foto en product echt niet bij elkaar, dan kun je de foto waarschijnlijk nog beter helemaal weglaten.

Vermeld ook zaken als een LinkedIn profiel

Zorg daarnaast voor voldoende contact informatie. Heb je een LinkedIn profiel? Of een Facebookaccount? Vermeld het er altijd bij, want het geeft ook weer aan, dat je echt bent en echt bestaat. En zorg voor een invulformuliertje voor je e-mail. Het zo maar plaatsen van je e-mailadres zal vaak voor heel veel ongevraagde rommel zorgen in je postbus.

Ook een video met een soort portret van jezelf kan uitstekend werken

Het is zelfs mogelijk om een stukje video op te nemen op je website, waarin je je bedrijf en/of je product aanprijst, maar dit soort acties hebben snel een wat knullig effect en hebben dan niet de bedoelde werking. Video is een krachtig medium, maar moet dan wel professioneel in elkaar worden gezet om overtuigend te werken.

Tot slot

Er zijn vele manieren om je kunst te  promoten. Op de website van Team Jetje zijn er een flink aantal terug te vinden. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com om de vele mogelijkheden verder te bekijken,




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten