zondag 13 februari 2022

Natuurlijk geef je altijd een waardebon weg

 

Natuurlijk geef je altijd een waardebon weg





  Het geven van een waardebon vergroot de kans dat men in de toekomst opnieuw zaken met je wil doen;

  Waardebonnen kunnen bij fysieke en digitale producten;

  Geef bij een kunstwerk bijvoorbeeld een waardebon voor een cursus of een e-boek.


Waardebonnen zijn je investering in je toekomst

Waardebonnen werken. Daarom worden ze ook zo veel gebruikt, nietwaar? Verstuur je fysieke producten, bijvoorbeeld een schilderij? Doe dan altijd één of meer foto's van je andere producten in de verpakking. Uiteraard bij voorkeur van schilderijen of andere kunstwerken, die een zekere associatie hebben met het zojuist door de klant gekochte kunstwerk, want die passen kennelijk bij de smaak van de klant.

Een waardebon kan ook voor een gevoel van urgentie zorgen

Doe er een waardebon bij, die gedurende een bepaalde tijd recht geeft op een korting. Die tijd is belangrijk. Want die zorgt er als het goed is wel voor dat de ontvanger tot actie overgaat. De klant mag de waardebon immers niet laten liggen. Geef de klant daarvoor bij een kunstwerk wel wat tijd. Mensen kopen niet elke week een kunstwerk. Daar gaat beslist wel wat tijd tussen zitten, dus geef mensen de kans die tijd te benutten.

Een waardebon kan bij digitaal en niet-digitaal

Overigens kan dit alles natuurlijk bij digitale producten, zoals bijvoorbeeld een digitaal boek, ook. Heb je alle bestellingen verstuurd? Vraag dan een paar dagen later, of alles goed is aangekomen. En of het goed op de computer of telefoon geïnstalleerd is. En uiteraard gebruik je een vergelijkbare waardebon als bijlage bij je e-mail.

Tot slot

Er zijn vele manieren van promotie bij kunst en die waardebon is een hele goede. Op de website van Team Jetje zijn er vele manieren, technieken en trucs terug te vinden. Ze zijn vaak tot in detail uitgewerkt. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com






 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten