vrijdag 25 februari 2022

Laat een klein bedrijf groot lijken

Laat een klein bedrijf groot lijken



    Veel mensen werken liever samen met een groter bedrijf, dus straal dat uit;

    We gaan natuurlijk niet ronduit liegen, maar wat suggesties hier en daar die de lezer zelf in kan vullen, kunnen geen kwaad;

    In feite doet een professionele uitstraling het meeste werk al voor je.



Groot genoeg?

Kijk goed hoe anderen aan hun imago werken

Zorg dat je website er professioneel uit ziet. Kijk bij de grote jongens hoe die het doen en trek er lering uit voor je eigen website. Een goede website laat je bedrijf veel groter lijken dan het is. Je lezers gaan zelf conclusies trekken. Er werkt niets beter dan aannames, waar men ook nog eens op door gaat redeneren. Zelf bevestigen noch ontkennen we die aannames natuurlijk. We laten de lezer graag bij zijn of haar mening. 

Zorg daarom ook dat alles er professioneel uit ziet

Gebruik daarom professioneel uitziende afbeeldingen, foto’s, grafieken, schema's en dergelijke. En gebruik altijd een strak lettertype. Laat je nooit verleiden tot het gebruik van speelse lettertypes als Comic Sans en dergelijke, die meer voor informeel gebruik zijn bedoeld.

Een bedrijf is vanaf een website slecht in te schatten

Aan een goed ontworpen website is verder niet te zien wat het bedrijf dat er achter de site schuilgaat voorstelt. Gebruik dat verschijnsel in je voordeel. Ga natuurlijk geen valse verwachtingen wekken, maar ga jezelf en je bedrijf ook zeker niet wegcijferen.

Tot slot

Er zijn nogal wat voorbeelden hoe je kunst kunt promoten en op de website van Team Jetje kun je er heel wat terug vinden. En vaak zijn die tot in detail uitgewerkt. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten