woensdag 23 februari 2022

Een interview kan veel opleveren

Een interview kan veel opleveren



    Interviews kunnen interessante content opleveren;

    Denk ook eens aan paneldiscussies, ronde tafelgesprekken en dergelijke, die je opgenomen hebt;

    De video is vaak weer apart plaatsbaar om elders aandacht te trekken, bijvoorbeeld op YouTube en Vimeo.



Een prima manier om aan goede content te komen

Een goede manier om aan materiaal voor nieuwsbrieven, artikelen en weblogs te komen is het interviewen van mensen uit de branche waar je bedrijf deel van uit maakt.

Zoek wel mensen die iets van belang te melden hebben

Je selecteert mensen die iets te melden hebben en vraagt uiteraard hun toestemming om iets te publiceren. In de praktijk zal dat zelden of nooit problemen geven, omdat het ook voor de geïnterviewde de nodige publiciteit oplevert. Vaak zal er dan ook weinig weerstand zijn tegen zowel een interview als tegen het plaatsen ervan.

Al eens de registratie van een paneldiscussie overwogen?

Ook kun je een paneldiscussie organiseren en die op video vastleggen. Ook een dergelijke paneldiscussie kan zeer interessante gezichtspunten opleveren. Een grote hoeveelheid materiaal die je op verschillende manieren kunt gebruiken in artikelen, blogs, contentmarketing en dergelijk is het gevolg.  Denk daarbij ook aan een video van zowel het interview als de paneldiscussie die je later weer kunt gebruiken.

Zorg dat het interview én de video ervan, er professioneel uitziet

Mits een beetje professioneel opgezet en uitgewerkt kan dat interessant materiaal opleveren. Het moet er inderdaad wel goed uitzien. Er is veel aanbod van dit soort discussies en eigenlijk moet je er wel positief  uitspringen, wil je met je video en je interview uiteindelijk iets bereiken.

Tot slot

Er zijn vele manieren om kunst te promoten en op de website van Team Jetje vind je van alles terug op dit gebied.  Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com om de nodige ideeën en bruikbare, suggesties op te doen.




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten