zaterdag 26 februari 2022

Bied gratis advertentieruimte aan

Bied gratis advertentieruimte aan



    Bied jij advertentieruimte aan op je website? Geef dan wat gratis ruimte aan goede doelen;

    Als een bekend bedrijf bij je wil adverteren, doe dat dan altijd. Zelfs als ze niet betalen willen, maar het is belangrijk dat anderen zien dat ze bij jou adverteren;

    De paar centen die je misloopt met een gratis advertentie worden goedgemaakt met een grotere goodwill van je bezoekers.



bied gratis advertentieruimte aan
Wie zal ik nu weer eens gratis mee laten liften? 

Het stimuleert anderen om mee te gaan doen

Bied aan bedrijven, die je een aanwinst op je website zou vinden, gewoon gratis advertentieruimte aan. Anderen zien dat die bedrijven bij jou een advertentie hebben en zullen daardoor zelf sneller mee gaan doen met adverteren.

Het kost je een paar centen aan advertentie inkomsten

Het feit dat bekende bedrijven op je website adverteren, geeft je direct een soort van autoriteit. Het kost je een paar centen aan advertentie inkomsten, omdat er ook een betaalde advertentie op die plaats kon staan, maar dat nadeel weegt beslist niet op tegen de vele voordelen die er tegenover staan.

Neem een banner of advertentie van een goed doel op

Een variant hierop is het opnemen van een banner of een advertentie van een goed doel. Mensen krijgen dan een positieve indruk van je. Je bent niet alleen op geld van advertenties uit, maar weet ook goede doelen te waarderen. Kortom, ook dit kost weer een paar centen aan advertentieruimte. maar het levert je heel wat op aan public relations.

Tot slot

Er zijn een groot aantal manieren om je kunst te promoten. Op de website van Team Jetje zijn er al vele terug te vinden. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten