zaterdag 26 februari 2022

Wissel advertenties uit met collega's

Wissel advertenties uit met collega's



    Wissel altijd advertenties uit met collega's, die niet jouw directe concurrent zijn;

    Bedenk dat kunstenaars elkaar zelden direct beconcurreren. Dus is er veel mogelijk qua samenwerking;

    Is jouw aantal lezers het dubbele van de andere partij? Dan plaatst hij jouw advertentie toch twee keer in zijn nieuwsbrief? Alles is oplosbaar.



Wissel advertenties uit met collega's
Jij een advertentie, ik een advertentie

Er zijn vaak veel mogelijkheden voor vormen van samenwerking

Zorg voor websites of een andere vorm van publicaties waar je advertenties met anderen uit kunt wisselen. Het levert zowel jou als die ander een mogelijkheid op om een advertentie of link op een plaats te krijgen, waar die normaal gesproken niet terecht zou komen.

Gebruik bijvoorbeeld een soort prikbord voor advertenties van anderen

Je kunt de advertentie van de andere partij een plekje geven op een speciaal soort prikbord op je website. Maar ook een plekje in je nieuwsbrief behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Soms moet je wat spelen om het geheel in balans te krijgen

Het is natuurlijk maar zelden zo, dat het bereik van je nieuwsbrief en die waar je advertentie in komt te staan hetzelfde is. Dan kun je bijvoorbeeld spelen met het aantal keren dat een advertentie geplaatst wordt, zodat het uiteindelijk toch allemaal een beetje gelijk en eigen uitkomt. Sowieso is het meermalen plaatsen van advertenties altijd aan te raden. Volgens sommige deskundigen zelfs zeven keer. 

Tot slot

Er zijn een groot aantal manieren om je kunst te promoten. Op de website van Team Jetje zijn er al vele terug te vinden. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje


Geen opmerkingen:

Een reactie posten