vrijdag 25 februari 2022

Schrijf artikelen en publiceer die

Schrijf artikelen en publiceer die



    Artikelen schrijven werkt om aandacht van zoekmachines als Google te krijgen. Ook bij kunst;

    Artikelen moeten aan wat meer eisen voldoen dan blogposts, willen ze door zoekmachines gevonden en gelezen worden;

    Artikelen hebben een langer leven dan blogposts en mogen dus nooit gedateerd zijn.




Het schrijven van artikelen biedt veel mogelijkheden

Een prima manier om naam te maken op het internet is het schrijven van artikelen over zaken die te maken hebben met je product.

Maak gebruik van artikeldirectories

Uiteraard neemt je verwijzingen naar je product hierin op. Daarna verstuurt je het artikel naar één van de vele artikeldirectories die daarvoor zijn.

Kwaliteit moet wel gewaarborgd zijn

Een goede artikeldirectory wordt namelijk streng gecontroleerd. Dit is absoluut noodzakelijk om kwaliteit te kunnen waarborgen. Hoe je goede artikelen schrijft en hoe je aan inspiratie komt vindt je uitgebreid beschreven in de vele publicaties in deze serie. Ook in deze serie weblogs over kunstmarketing komt artikelmarketing uitgebreid aan bod.

het schrijven van artikelen wordt dringend aangeraden

Het schrijven van artikelen om de verkoop te ondersteunen wordt dringend aangeraden. Ze werken vaak goed om gevonden te worden en ze kunnen een vorm van autoriteit geven. En zelf kun je ze ook gebruiken in nieuwsbrieven, weblogs en dergelijke, mits uiteraard de kwaliteit goed is.

Tot slot

Er zijn een groot aantal manieren om je kunst te promoten. Op de website van Team Jetje zijn er al vele terug te vinden. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com Op het gebied van artikelmarketing is [hier] het nodige te vinden.




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten