zaterdag 26 februari 2022

Geef iets weg met je (e-mail)adres er op

Geef iets weg met je (e-mail)adres er op



    Weggevers zijn er via gespecialiseerde websites te kust en te keur te vinden;

    Bedruk weggevers altijd met iets tijdloos, bijvoorbeeld een e-mailadres;

    Het voordeel van een dergelijke weggever is altijd, dat de naam van je bedrijf steeds weer in beeld komt als je het gebruikt.



waaraan herken je een e-mail adres?
Waaraan herken je een e-mail adres?

Iets weggeven hoeft je de kop niet te kosten

Geef eens iets weg van een stukje software, een e-boek of iets dergelijks, waar uiteraard een link naar je software of een affliatelink op voorkomt.

Bijvoorbeeld e-boeken kun je ook weer door laten geven

Je kunt er dan voor kiezen om de ontvanger van het e-boek het recht te geven om zelf weer voor verspreiding van dat e-boek zorg te dragen. Zolang je link er op staat, is verspreiding natuurlijk alleen maar mooie gratis reclame, die we niet aan ons voorbij moeten laten gaan.

Denk ook aan de gebruikelijke weggevertjes

Overigens werkt dit natuurlijk ook buiten het internet. Denk aan simpele dingen, die mensen toch veel gebruiken, zoals een balpen etc. Zoek bij voorkeur iets uit, dat een klein beetje in de richting van je branche komt.

Kijk eens op een website voor relatiegeschenken

Lukt dat echter niet, doe dan een neutraal, altijd handig iets. Websites met relatiegeschenken hebben duizenden weggevers tegen schappelijke prijzen, waar veel mee te doen is.

Tot slot

Er zijn een groot aantal manieren om je kunst te promoten. Op de website van Team Jetje zijn er al vele terug te vinden. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten